Kontakt oss

Fyll ut skjemaet og send inn!

Du vil høre fra oss innen kort tid.

Du kan også kontakte oss på telefon eller på e-post:

E-post: post@formtreningssenter.no

Tlf.: 63 79 75 55

ADRESSE:

Serviceveien 1

1940 Bjørkelangen

ÅPNINGSTIDER:

05.00 - 23.00 ALLE DAGER

TIL TOPPEN / HJEM

TIDLIGERE MELDINGER!

Her finner du et arkiv av beskjeder fra oss i forbindelse med Kronona-viruset:

Kjære medlemmer!

23. mars 2020:

Det er rare og utfordrende tider for oss alle.

En del av Form Treningssenter sitt fokus er folkehelsen. Vår høyeste prioritet er derfor medlemmenes - og våre medarbeideres sikkerhet.

Vi følger myndighetenes anbefalinger og forbud, og har derfor, som dere er klar over, stengt treningssenteret inntil videre.

Stengingen av senteret gjelder i første omgang frem til 26.Mars 2020, men vi ser at situasjonen kan bli vedvarende utover dette. Form vil komme til å holde stengt så lenge myndighetene opprettholder forbudet mot drift av treningssenter.

Vi har meddelt at medlemskapene skal fryses i perioden 12.03.2020 til og med 26.03.2020. Denne frys-perioden vil dere få igjen på neste trekk som er 01.04.2020 for medlemmer som betaler med bankkort og 20.04.2020 for medlemmer som betaler via avtalegiro. Det vil si at trekket som går 20.03.2020 vil gå som normalt.

Dette er fordi trekket går fra oss 14 dager før det trekkes fra medlemmenes bankkonto og er dessverre ikke noe vi kan stoppe på nåværende tidspunkt, men er altså noe dere får tilbake i neste trekk.

Vi jobber kontinuerlig med å få til en god løsning for våre medlemmer i den perioden vi står ovenfor nå og ytterligere informasjon vil komme.

Per dags dato er vi i gang med å utvikle tilbud til våre medlemmer i form av blant annet online treninger og treningsopplegg som blir tilsendt per mail.

Det viktigste er at vi alle følger helsedirektoratets råd og anbefalinger, og tar vare på hverandre i den tiden vi nå står ovenfor.

Vi på Form håper vi kan komme oss igjennom denne tiden sammen og gleder oss til å kunne åpne senteret for dere igjen!

Vi opplever stor pågang per e-post og på våre sosiale kanaler, og vi vil svare på alle henvendelser så snart vi kan.

 

Vennligst beregn en noe lengre responstid enn normalt. På forhånd takk!

 

Med vennlig hilsen

Form Treningssenter 

Linda Wold og Malin Basnes