TIDLIGERE MELDINGER!

Her finner du et arkiv av beskjeder fra oss i forbindelse med Kronona-viruset:

Kjære medlemmer!

11. juni 2020

Oppdatert informasjon

Tidligere i mai fikk vi en foreløpig dato for åpning 15. Juni. Dette er allerede på mandag.

Vi har dessverre enda ikke fått klarsignal på at vi kan åpne.

Vi kommer tilbake med mer informasjon til dere så fort vi vet hva som skjer.

I mellomtiden kan vi ikke gjøre annet enn å være tålmodige og håpe...

Vi gleder oss veldig til å se dere igjen

og ønsker dere alt godt i mellomtiden!

 

Hilsen Linda og Malin

Kjære medlemmer!

24. april 2020

Vi skulle veldig gjerne ønske at vi kunne kommet med mer informasjon til dere vedrørende vår situasjon. Vi vet fortsatt ikke når vi kan åpne senteret igjen, og har heller ikke fått noen signaler fra myndighetene på når dette kommer til å skje.

Vi har nå besluttet å fryse alle medlemskapene fra 30.04.2020. Dette gjør vi på ubestemt tid, frem til vi får lov til å åpne senteret vårt igjen.

Vi er så takknemlige for den støtten vi har fått av dere og har ikke ord for hva det har betydd for oss i denne vanskelige og rare tiden, men vi føler nå at vi ikke kan belaste dere medlemmer mer i denne «dugnaden».

Vi krysser fingrene våre for at det ikke går alt for lenge til vi kan åpne dørene og sees på FORM igjen.

 

I mellomtiden håper vi at vi sees på online-trening på Facebook-gruppen vår «Form Trening – Gruppetrening» 

TUSEN TAKK!

Med vennlig hilsen

Linda og Malin

Kjære medlemmer!

14. mai 2020

Oppdatert informasjon

 

Myndighetende har bestemt at samfunnet gjenåpner gradvis. Treningssentere er desverre noe av det siste som får lov å åpne. Vi har fått en foreløpig dato for gjenåpning:

FRA 15. juni.

 

Det er mange usikkerhetsmomenter rundt åpning og smittevernstiltak som vurderes forløpende. Vi kan derfor ikke garantere åpning denne dagen. 

 

Frem til åpning:

 

Online timeplan tilgjengelig for alle våre medlemmer.

Utetimer fra uke 20. Timene foregår med senteret som utgangspunkt om ingen annen beskjed er gitt. Påmelding skjer online på vår timeplan på under «min side»

Dersom du selv har satt medlemskapet ditt på «frys» må du åpne denne for at du skal få tilgang til timeplanen.

 

Betaling:

Vi stoppet alle betalinger 30. april så ingen av våre medlemmer skal betale medlemskap før senteret åpner igjen.

Online timeplan er gratis for medlemmer og koster 200 kr pr måned for ikke-medlemmer.

Du er medlem på Form så lenge du ikke har «sagt opp» og oppsigelsestiden er ute.

Utetimene vil koste 50 kr pr time og betales med vipps til 576986 i forkant av timen. Man kan også velge å betale 200 kr å delta på samme timen frem til 15. juni.

 

Vi jobber kontinuerlig for at vi skal gi deg treningshverdagen tilbake så snart som mulig.

I mellomtiden ønsker vi dere gode dager og en flott 17.mai feiring i trygge omgivelser!

 

Hilsen Linda og Malin

Kjære medlemmer!

26. mars 2020:

Etter at myndighetene la frem de nye tiltakene i forbindelse med Coronasituasjonen 24. mars 2020 ønsker vi å komme med en liten statusoppdatering. Det er viktig for oss å holde våre medlemmer oppdatert til enhver tid, og vi forstår at det er mange som lurer på hva som skjer med medlemskapet.

 

Vi forholder oss fortsatt myndighetenes retningslinjer, og holder stengt inntil videre. Dette er en veldig utfordrende periode for Form Treningssenter og på bakgrunn av dette ber vi om din forståelse og tålmodighet i denne tøffe tiden. Vi ønsker alle et treningssenter å komme tilbake til, og det er ingen hemmelighet at vi er avhengig av at medlemmene våre opprettholder sitt medlemskap hos oss slik situasjonen er nå.

 

Vi har imidlertid også forståelse for at det er en tøff tid for dere medlemmer, da vi alle rammes av denne krisen. Vi har fått en del henvendelser fra medlemmer som ønsker å holde medlemskapet aktivt og også henvendelser fra medlemmer som ønsker å fryse medlemskapet. Vi ønsker derfor å gi deg som medlem to valg for perioden frem til senteret åpner igjen.

 

Ditt valg:

1: Om du ser deg nødt til å fryse medlemskapet videre så skal du selvfølgelig få lov til det. Da går du inn på våre nettsider og logger deg på «Min side». Trykk på frys så settes medlemskapet på hold inntil myndighetene igjen lar oss åpne senteret på nytt. Ditt «frys» vil da automatisk opphøre når myndighetene lår oss åpne.

 

2: Vi håper du velger å la ditt medlemskap stå aktivt og hjelper oss til å kunne åpne senteret på nytt og gi dere det samme treningstilbudet som vi har hatt. Velger du å ha et aktivt medlemskap trenger du ikke å foreta deg noe.

 

Vil ønsker å oppfordre deg til å velge det siste valget dersom du har mulighet til det.


Svarfrist: 29. Mars kl 23:59.

 

I mellomtiden håper vi dere alle er friske og i god form, og at vi snart kan ses igjen på trening hos oss!

 

Med vennlig hilsen

Malin og Linda

Form Treningssenter

Kjære medlemmer!

23. mars 2020:

Det er rare og utfordrende tider for oss alle.

En del av Form Treningssenter sitt fokus er folkehelsen. Vår høyeste prioritet er derfor medlemmenes - og våre medarbeideres sikkerhet.

Vi følger myndighetenes anbefalinger og forbud, og har derfor, som dere er klar over, stengt treningssenteret inntil videre.

Stengingen av senteret gjelder i første omgang frem til 26.Mars 2020, men vi ser at situasjonen kan bli vedvarende utover dette. Form vil komme til å holde stengt så lenge myndighetene opprettholder forbudet mot drift av treningssenter.

Vi har meddelt at medlemskapene skal fryses i perioden 12.03.2020 til og med 26.03.2020. Denne frys-perioden vil dere få igjen på neste trekk som er 01.04.2020 for medlemmer som betaler med bankkort og 20.04.2020 for medlemmer som betaler via avtalegiro. Det vil si at trekket som går 20.03.2020 vil gå som normalt.

Dette er fordi trekket går fra oss 14 dager før det trekkes fra medlemmenes bankkonto og er dessverre ikke noe vi kan stoppe på nåværende tidspunkt, men er altså noe dere får tilbake i neste trekk.

Vi jobber kontinuerlig med å få til en god løsning for våre medlemmer i den perioden vi står ovenfor nå og ytterligere informasjon vil komme.

Per dags dato er vi i gang med å utvikle tilbud til våre medlemmer i form av blant annet online treninger og treningsopplegg som blir tilsendt per mail.

Det viktigste er at vi alle følger helsedirektoratets råd og anbefalinger, og tar vare på hverandre i den tiden vi nå står ovenfor.

Vi på Form håper vi kan komme oss igjennom denne tiden sammen og gleder oss til å kunne åpne senteret for dere igjen!

Vi opplever stor pågang per e-post og på våre sosiale kanaler, og vi vil svare på alle henvendelser så snart vi kan.

 

Vennligst beregn en noe lengre responstid enn normalt. På forhånd takk!

 

Med vennlig hilsen

Form Treningssenter 

Linda Wold og Malin Basnes

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet og send inn!

Du vil høre fra oss innen kort tid.

Du kan også kontakte oss på telefon eller på e-post:

E-post: post@formtreningssenter.no

Tlf.: 63 79 75 55

ADRESSE:

Serviceveien 1

1940 Bjørkelangen

ÅPNINGSTIDER:

05.00 - 24.00 ALLE DAGER

TIL TOPPEN / HJEM