TIDLIGERE MELDINGER!

Her finner du et arkiv av beskjeder fra oss i forbindelse med Kronona-viruset:

Kjære medlemmer!

12. juni 2020

Nå har vi endelig fått klarsignalet vi har ventet på, vi åpner dørene igjen til uken!  

 

Her får du informasjon om hva som skjer fremover og rutiner fra gjenåpningen.

Vi åpner tirdag 16. juni kl 06.00.
Åpningstider i sommer blir kl 05.00 - 24.00.

 

Generelt:

– Alle medlemmer skal vaske utstyr som brukes, mellom hver gang man har vært i kontakt med utstyret. Dette gjelder alt fra apparater, frivekter og kondisjon.

– Vi vil ha en rekke sprayflasker med såpe, desinfeksjon og papir stående tilgjengelig over hele senteret
– Det vil være krav om 2-meters avstand på kondisjonstrening og 1-meter på «vanlig trening».

Vi kommer derfor til å ha annen hver apparat i kondisjonsavdeling i bruk, samt i spinningsalen. Vi kommer også til å sette en begrensning på antall i hvert treningsområde, eksempel: maks antall i Bootcamp området blir 8 pers samtidig. Dette for å sørge for at avstanden er god nok.
– Garderober blir stengt. Kom ferdig skiftet til trening og med ferdig påfylt vannflaske.
–– Vi kommer også til å legge til rette for at du som ikke ønsker å benytte treningstilbudet fra åpningsdatoen kan fryse ditt medlemskap. Dette blir tilgjengelig mot slutten av uken. Da alle trekkene går som normalt nå den 1.juli (for juli måned), vil du, dersom du velger å fryse ditt medlemskap få igjen for innbetalingen iht. vilkår om frys.

 

Om gruppetimer:

– Vi fortsetter med utetimer under åpningsuka og starter opp med gruppetimer innendørs fra uke 26 juni. 
– Det blir mellom 30-50% belegg på timene slik at vi kan ha god avstand i salen og sørge for at vi har den kontrollen som trengs for å følge tiltaksplanen.
– Vi vil også fjerne noe utstyr for å minimere risiko for smitte.
– Vi ønsker at våre medlemmer har med egen treningsmatte der dette inngår som en del av økta. 

-  Vi vil ha ekstra gode rutiner for vask av utstyr og arealene, slik at du skal kunne dra på trening og føle deg trygg.
– Alle deltagerne vasker av utstyr etter treningen, dette gjør vi for at besøket skal være bra for alle.

 

Betaling:

-  Da vi fikk beskjed om å stenge senteret 12. mars informerte vi samtidig om at du som medlem ikke skulle betale den første 14-dagers perioden. Medlemstrekkene hadde på dette tidspunktet allerede gått fra oss og vi besluttet å gi dette tilbake til dere ved åpning. Etter de første stengte 14 dagene og vi fortsatt måtte holde stengt, fikk dere informasjon om at dere selv kunne velge å fryse medlemskapet. En del gjorde dette, men majoriteten lot trekkene gå som normalt, noe vi er svært takknemlige for!

- Når krisen ble mer langvarig synes ikke vi det var riktig at dere skulle fortsette å betale. Vi valgte å stoppe trekket av medlemsavgift og alle innbetalinger den 30. april Det har satt oss i en vanskelig posisjon, men vi har fortsatt troen på at det har vært riktig avgjørelse. Vi tror våre medlemmer er med på reisen videre.

 

Vi har planlagt åpningsdato Tirsdag 16. juni som gjør at vi velger å starte trekket av medlemskap den 1 juli. Dette er trekk for Juli måned. Dermed får du tilbake de 14 dagene som lovet. Du som medlem trenger ikke foreta deg noe som helst, ditt medlemskap har vært fryst i perioden frem til den 16. juni. Vi ønsker at dere skal få igjen for deres tålmodighet og støtte i perioden, også håper vi at alle våre kjære medlemmer beholder sitt medlemskap i tiden som kommer.

- Tiden som kommer vil bli tøff for vårt kjære FORM, det er det ingen tvil om. Vår fremtid er avhengig av at våre medlemmer velger å beholde sitt medlemskap. Vi får endel ekstra utgifter etter åpning, i tråd med betalingsutsettelser hos våre leverandører. Vi tør heller ikke belage oss på innmeldinger som vi pleier. Derfor er det kritisk at våre medlemmer velger å beholde sitt medlemskap slik at vi kan fortsette å drive FORM på Bjørkelangen.

 

Alle tiltakene som legges til rette vil vurderes hver eneste dag for å sørge for at alle har det bra når de trener ho oss.

 

Det er veldig viktig at du som medlem overholder alle regler som blir gitt, slik at vi fortsatt kan holde treningssenteret åpent.

Vi vet ikke hvor lenge disse reglene og rutinene vil vare; dette evalueres fortløpende. Vi ønsker uansett at alle skal føle seg trygge, også gleder vi oss veldig til å se deg på treningssenteret!

Nå er det ikke lenge til vi sees på trening! 

Hilsen Linda og Malin

Kjære medlemmer!

11. juni 2020

Oppdatert informasjon

Tidligere i mai fikk vi en foreløpig dato for åpning 15. Juni. Dette er allerede på mandag.

Vi har dessverre enda ikke fått klarsignal på at vi kan åpne.

Vi kommer tilbake med mer informasjon til dere så fort vi vet hva som skjer.

I mellomtiden kan vi ikke gjøre annet enn å være tålmodige og håpe...

Vi gleder oss veldig til å se dere igjen

og ønsker dere alt godt i mellomtiden!

 

Hilsen Linda og Malin

Kjære medlemmer!

24. april 2020

Vi skulle veldig gjerne ønske at vi kunne kommet med mer informasjon til dere vedrørende vår situasjon. Vi vet fortsatt ikke når vi kan åpne senteret igjen, og har heller ikke fått noen signaler fra myndighetene på når dette kommer til å skje.

Vi har nå besluttet å fryse alle medlemskapene fra 30.04.2020. Dette gjør vi på ubestemt tid, frem til vi får lov til å åpne senteret vårt igjen.

Vi er så takknemlige for den støtten vi har fått av dere og har ikke ord for hva det har betydd for oss i denne vanskelige og rare tiden, men vi føler nå at vi ikke kan belaste dere medlemmer mer i denne «dugnaden».

Vi krysser fingrene våre for at det ikke går alt for lenge til vi kan åpne dørene og sees på FORM igjen.

 

I mellomtiden håper vi at vi sees på online-trening på Facebook-gruppen vår «Form Trening – Gruppetrening» 

TUSEN TAKK!

Med vennlig hilsen

Linda og Malin

Kjære medlemmer!

14. mai 2020

Oppdatert informasjon

 

Myndighetende har bestemt at samfunnet gjenåpner gradvis. Treningssentere er desverre noe av det siste som får lov å åpne. Vi har fått en foreløpig dato for gjenåpning:

FRA 15. juni.

 

Det er mange usikkerhetsmomenter rundt åpning og smittevernstiltak som vurderes forløpende. Vi kan derfor ikke garantere åpning denne dagen. 

 

Frem til åpning:

 

Online timeplan tilgjengelig for alle våre medlemmer.

Utetimer fra uke 20. Timene foregår med senteret som utgangspunkt om ingen annen beskjed er gitt. Påmelding skjer online på vår timeplan på under «min side»

Dersom du selv har satt medlemskapet ditt på «frys» må du åpne denne for at du skal få tilgang til timeplanen.

 

Betaling:

Vi stoppet alle betalinger 30. april så ingen av våre medlemmer skal betale medlemskap før senteret åpner igjen.

Online timeplan er gratis for medlemmer og koster 200 kr pr måned for ikke-medlemmer.

Du er medlem på Form så lenge du ikke har «sagt opp» og oppsigelsestiden er ute.

Utetimene vil koste 50 kr pr time og betales med vipps til 576986 i forkant av timen. Man kan også velge å betale 200 kr å delta på samme timen frem til 15. juni.

 

Vi jobber kontinuerlig for at vi skal gi deg treningshverdagen tilbake så snart som mulig.

I mellomtiden ønsker vi dere gode dager og en flott 17.mai feiring i trygge omgivelser!

 

Hilsen Linda og Malin

Kjære medlemmer!

26. mars 2020:

Etter at myndighetene la frem de nye tiltakene i forbindelse med Coronasituasjonen 24. mars 2020 ønsker vi å komme med en liten statusoppdatering. Det er viktig for oss å holde våre medlemmer oppdatert til enhver tid, og vi forstår at det er mange som lurer på hva som skjer med medlemskapet.

 

Vi forholder oss fortsatt myndighetenes retningslinjer, og holder stengt inntil videre. Dette er en veldig utfordrende periode for Form Treningssenter og på bakgrunn av dette ber vi om din forståelse og tålmodighet i denne tøffe tiden. Vi ønsker alle et treningssenter å komme tilbake til, og det er ingen hemmelighet at vi er avhengig av at medlemmene våre opprettholder sitt medlemskap hos oss slik situasjonen er nå.

 

Vi har imidlertid også forståelse for at det er en tøff tid for dere medlemmer, da vi alle rammes av denne krisen. Vi har fått en del henvendelser fra medlemmer som ønsker å holde medlemskapet aktivt og også henvendelser fra medlemmer som ønsker å fryse medlemskapet. Vi ønsker derfor å gi deg som medlem to valg for perioden frem til senteret åpner igjen.

 

Ditt valg:

1: Om du ser deg nødt til å fryse medlemskapet videre så skal du selvfølgelig få lov til det. Da går du inn på våre nettsider og logger deg på «Min side». Trykk på frys så settes medlemskapet på hold inntil myndighetene igjen lar oss åpne senteret på nytt. Ditt «frys» vil da automatisk opphøre når myndighetene lår oss åpne.

 

2: Vi håper du velger å la ditt medlemskap stå aktivt og hjelper oss til å kunne åpne senteret på nytt og gi dere det samme treningstilbudet som vi har hatt. Velger du å ha et aktivt medlemskap trenger du ikke å foreta deg noe.

 

Vil ønsker å oppfordre deg til å velge det siste valget dersom du har mulighet til det.


Svarfrist: 29. Mars kl 23:59.

 

I mellomtiden håper vi dere alle er friske og i god form, og at vi snart kan ses igjen på trening hos oss!

 

Med vennlig hilsen

Malin og Linda

Form Treningssenter

Kjære medlemmer!

23. mars 2020:

Det er rare og utfordrende tider for oss alle.

En del av Form Treningssenter sitt fokus er folkehelsen. Vår høyeste prioritet er derfor medlemmenes - og våre medarbeideres sikkerhet.

Vi følger myndighetenes anbefalinger og forbud, og har derfor, som dere er klar over, stengt treningssenteret inntil videre.

Stengingen av senteret gjelder i første omgang frem til 26.Mars 2020, men vi ser at situasjonen kan bli vedvarende utover dette. Form vil komme til å holde stengt så lenge myndighetene opprettholder forbudet mot drift av treningssenter.

Vi har meddelt at medlemskapene skal fryses i perioden 12.03.2020 til og med 26.03.2020. Denne frys-perioden vil dere få igjen på neste trekk som er 01.04.2020 for medlemmer som betaler med bankkort og 20.04.2020 for medlemmer som betaler via avtalegiro. Det vil si at trekket som går 20.03.2020 vil gå som normalt.

Dette er fordi trekket går fra oss 14 dager før det trekkes fra medlemmenes bankkonto og er dessverre ikke noe vi kan stoppe på nåværende tidspunkt, men er altså noe dere får tilbake i neste trekk.

Vi jobber kontinuerlig med å få til en god løsning for våre medlemmer i den perioden vi står ovenfor nå og ytterligere informasjon vil komme.

Per dags dato er vi i gang med å utvikle tilbud til våre medlemmer i form av blant annet online treninger og treningsopplegg som blir tilsendt per mail.

Det viktigste er at vi alle følger helsedirektoratets råd og anbefalinger, og tar vare på hverandre i den tiden vi nå står ovenfor.

Vi på Form håper vi kan komme oss igjennom denne tiden sammen og gleder oss til å kunne åpne senteret for dere igjen!

Vi opplever stor pågang per e-post og på våre sosiale kanaler, og vi vil svare på alle henvendelser så snart vi kan.

 

Vennligst beregn en noe lengre responstid enn normalt. På forhånd takk!

 

Med vennlig hilsen

Form Treningssenter 

Linda Wold og Malin Basnes