UTENDØRS TRENING

Vi er så glade for å kunne tilby våre medlemmer utendørs gruppetrening

 

SLIK FUNGERER DET:

  • Lokasjon: Treningene vil avholdes utendørs på parkeringsplassen foran Form Treningssenter. Oppmøte er utenfor hovedinngangen. Dersom treningen skal foregå på et annet sted vil de påmeldte få beskjed om dette i god tid før timen.

  • Antall deltakere: Gruppetreningene utendørs blir avholdt med maksimum 19 deltakere per time pluss en av våre instruktører som vil lede timen i henhold til myndighetenes restriksjoner og krav til smittevern.

  • Booking: Påmelding skjer online på vår timeplan på «Min Side». Dersom du har valgt å fryse medlemskapet ditt selv må du gå inn på «Min Side» på nettsiden vår å åpne abonnementet ditt (treningsavgift blir ikke trukket) igjen for å få tilgang til påmeldingen. De som ikke har valgt å fryse medlemskapet sitt selv vil ha tilgang til påmeldingen på hjemmesiden vår uten å måtte åpne abonnementet.  Dersom du har problemer med dette, send oss en melding eller e-post så kan vi hjelpe deg.

  • Betaling: Vi har per 1. mai stoppet alle treningsavgiftene. Gruppetimene utendørs vil koste 50 kr per time, eller du kan velge å betale 200 kr for å få tilgang til alle våre utetimer helt frem til 15/6-20. Betaling skjer via VIPPS til 576986.

  • Dette må du ha med selv: For de av dere som har egne matter ta gjerne med dette selv, hvis ikke har vi matter til utlån. Ha med eget håndkle. Kom ferdig skiftet, det vil ikke være tilgang på garderober eller toaletter.

Smittevern:

Du skal ikke komme på time dersom du er syk eller har symptomer på luftveisinfeksjon/forkjølelse/Covid-19, eller dersom du er i karantene.

Vi råder personer som tilhører risikogruppen om å holde seg hjemme.

 

Du skal holde én – 1 – meters avstand til de rundt deg på timen. Fysisk nærkontakt er ikke tillatt.

Velkommen til utetrening!

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet og send inn!

Du vil høre fra oss innen kort tid.

Du kan også kontakte oss på telefon eller på e-post:

E-post: post@formtreningssenter.no

Tlf.: 63 79 75 55

ADRESSE:

Serviceveien 1

1940 Bjørkelangen

ÅPNINGSTIDER:

05.00 - 23.00 ALLE DAGER

TIL TOPPEN / HJEM