top of page

GRUPPETRENINGER

Som Studiomedlem kan du bruke vårt treningssenter og vårt utstyr når du vil og så lenge du vil innenfor åpningstidene.

Som Studiomedlem MED gruppetimer kan du melde deg på så mange og hvilke gruppertimer du ønsker - når du vil.

Bli medlem, sjekk timeplanen og meld deg på:

Boksebilde.jpg

Boksing

Boksing er mer enn å denge løs på hverandre. Bli med på en effektiv og morsom treningsform! Boksetimene våre på tirsdager og torsdager passer for alle og blir tilrettelagt og tilpasset deg utifra form, erfaring og mestringsnivå.

shutterstock_583263454.jpg

Voksentrim Lett

Voksentrim Lett passer for godt voksne/senior som ønsker en rolig og tilpasset trening med fokus på balanse, styrke og bevegelighet. Timen passer for deg som ikke har trent på en stund eller aldri har trent tidligere. Instruktøren tilpasser øvelser dersom du har vondter eller skader.

shutterstock_385150060.jpg

Personlig trening

Vi tilbyr personlig trening en til en eller til mindre grupper

En Personlig trener (PT) er sertifisert innen trening og kosthold. En PT skreddersyr treningen etter ønsket målsetning og sørger for at dere gjennom et samarbeid oppnår ønsket resultat! Trening med PT er noe annet enn hva du er vandt med, det kan være utfordrende der du plir pushet litt ekstra. Men trening med PT er inspirerende. Du vil kjenne mest på mestringsfølelse og gode resultater som kommer av hardt arbeid over tid.

LES MER OM VÅRE PT-ER HER!

shutterstock_1028518504.jpg

Yoga

Vi tilbyr kundaliniyoga; en rolig time som gir deg fleksibilitet og ro i kropp og sinn. Du vil få verktøy som gir mulighet for hvile og avspenning for muskler, bindevev, nervessystemet og dine tanker.

Å praktisere kundaliniyoga kan gi sterke og synlige resultater på kort tid. Dette er en yogaform som passer for alle, timene og øvelsene tillpasses den enkelte.

Gym Class

Mix workout

Styrketrening i sirkel der du trener både styrke og utholdenhet på en og samme tid. Du skal igjennom et sett med øvelser som går på tid med minimalt med pauser. Øvelsene varierer og vi jobber med styrke og balanse i samme økt. Dette er en sirkeltreningsøkt der du får både muskler og hjerte til å jobbe. Vi bruker et stort utvalg variasjon av utstyr som kettlebels, stepkasser, strikker og manualer.

Passer for alle! Vi har alltid andre og lettere øvelser på lager om du skulle trenge noen alternativer.

Workout Shoes

Løpegruppe

shutterstock_308646206.jpg

Bootcamp 12-16 år

Trening for ungdom mellom 12 og 16 år. Opplegget er variert der du jobber med grunnleggende styrke, kondisjon og bevegelighet. Her lærer du trygg og effektiv trening av Personlig trener. 

shutterstock_551047453.jpg

Spinning

Spinning er en type kondisjonstrening på sykkel med bruk av musikk. Passer for alle nivåer og er en treningsform som gir lite belastning på føtter og rygg. 

shutterstock_554231740.jpg

Voksentrim Moderat

Voksentrim Moderat passer for godt voksne som er igang med trening. Her trener man og styrke, kondisjon og balanse, på et nivå som er hensiktsmessig i forhold til aldersgruppen.

Woman Practising Pilates

Pilates

har hovedfokus på en sterk kjernemusklatur, og handler om å bygge opp den indre støttemuskulaturen grundig fra bunnen av, slik at vi kan bære kroppen på en korrekt måte. Treningen utføres med rolige og skånsomme, men effektive øvelser. I disse øvelsene er man hele tiden i bevegelse, man stopper sjeldent opp i statiske posisjoner. Pilates har fokus på bevegelighet, balanse, styrke og pust. Pilates passer for alle, uansett kjønn, alder, fysisk status og treningsbakgrunn. Øvelsene kan modifiseres og dermed utføres av alle.

shutterstock_538116907.jpg

ZUMBA® FITNESS

Zumba er en treningsform som er basert på  aerobic og dans utført til 

latinamerikansk musikk. Det består av relativt enkel koreografi og bevegelser. Den grunnleggende ideen bak denne treningsformen er at man kan slippe seg løs, danse og ha det morsomt mens man trener. Dansetrinn er inspirert fra merengue, samba, salsa, reggaeton, cumbia og flamenco

shutterstock_1712227084.jpg

Puls Mix

Kondisjonstrening til musikk med enkle trinn. Fokus er å få opp pulsen og ha det gøy. Denne timen kjenner du kanskje også under navnet aerobic. Men nivået er for alle. Det vil forekomme trinn med hopp men det gis alternativer så du fint kan la det være. Bli med på en ny, svett og energisk gruppetime! 

Intense Training

Bootcamp/WOD

Crossfit inspirerte timer som bygger på de samme prinsippene om variasjon og funksjonell trening i styrke, kondisjon og gymnastiske øvelser. Bootcamp kan alle bli med på fordi du alltid kan skalere øvelsene ned til eget mestringsnivå. 

Navnet WOD -"workout of the day» betyr at øktene vil variere fra dag til dag. Du vil møte en kombinasjon av styrke, kondisjon, kroppsvekt, gymnastikk og eksplosiv styrke. Noen økter er korte og intensive, mens andre er lengre med lavere intensitet. Møt opp å se hva dagens økt består av!

Spinning Class

Spinning interval

Intervall time der det veksles mellom høy og lav intensitet over korte eller 

lengre perioder.  Denne type trening er effektiv og ideellfor deg som er ute etter bedre form ogøkt lunge - og hjertekapasitet.

shutterstock_259037090.jpg

Nybegynner Timer

Passer for deg som er helt fersk og uten treningserfaring. Her får du hjelp til å komme igang og god oppfølging underveis. Instruktøren gir deg veiledning og forklarer hver enkelt øvelse slik at du gjør dem riktig og med passe intensitet. Vårt mål er at du skal oppleve mestring og få resultater.

shutterstock_311631572.jpg

SOMA MOVE®

er en ganske ny treningsform i Norge. Den anses som en helhetlig treningsform, da den rent fysisk omfatter alle treningsbare aspekter, som styrke, mobilitet, balanse, koordinasjon, spenst og kondisjon. SOMA MOVE® bygger på en intensjon om å gjøre effektive, sammenhengende  ("flow") bevegelser for å fremme en naturlig, funksjonell og veltrent kropp. Man jobber i eget tempo, ut fra eget nivå og man leker med bevegelsene på matten!

shutterstock_363373628.jpg

Tabata

Tabata består av 20 sekunder høyintensitets intervalltrening og 10 sekunder pause. Dette blir repetert åtte ganger. Dvs til sammen fire minutter før man bytter til nye øvelser. Her er det om å gjøre så mange repetisjoner som mulig på de 20 sekundene intervallene varer. Gøy, men tøff time med styrke og kondisjon. Funksjonelt og effektivt!

82443362_467999880812243_110083502316401

Utesykling

Vi sykler ute i grupper. Du bør kunne orke å sitte på sykkelsetet i halvannen time i rolig tempo.

118610490_233101741362236_52920685388061

GT ® TRAINING

GT Strength-GT Training et treningskonsept som holdes av sertifiserte GT trailere. Hovedfokuset er motoriske øvelser utført i form av en intervalltrening. Komplett konsept som er basert på Power Band strikker samt vektstenger, step, kettlebells, baller - avhengig av treningens formål.

GT Strength er en type trening som fokuserer på økning av muskulaturens utholdenhet, eksplosiv og reaktiv kraft. Muskulaturen blir ikke bare sterkere, men får også økt dynamikk og generell funksjonsevne. Pulsen er høy og svettedråpene kommer! Gøy og utfordrende trening som passer best for de som trener fra før og er kjent med HIIT intervaller, Tabata eller styrke intervaller.

bottom of page