VIKTIGE MELDINGER!

BADSTUE OG BARNEROMMET ER FORELØPIG STENGT PÅ GRUNN AV KORONASITUASJONEN

Her kan du lese viktige meldinger fra oss i forbindelse med Kronona-viruset:

image00017.jpeg

Kjære medlemmer!

12. juni 2020

Nå har vi endelig fått klarsignalet vi har ventet på, vi åpner dørene igjen til uken!  

 

Her får du informasjon om hva som skjer fremover og rutiner fra gjenåpningen.

Vi åpner tirdag 16. juni kl 06.00.
Åpningstider i sommer blir kl 05.00 - 24.00.

 

Generelt:

– Alle medlemmer skal vaske utstyr som brukes, mellom hver gang man har vært i kontakt med utstyret. Dette gjelder alt fra apparater, frivekter og kondisjon.

– Vi vil ha en rekke sprayflasker med såpe, desinfeksjon og papir stående tilgjengelig over hele senteret
– Det vil være krav om 2-meters avstand på kondisjonstrening og 1-meter på «vanlig trening».

Vi kommer derfor til å ha annen hver apparat i kondisjonsavdeling i bruk, samt i spinningsalen. Vi kommer også til å sette en begrensning på antall i hvert treningsområde, eksempel: maks antall i Bootcamp området blir 8 pers samtidig. Dette for å sørge for at avstanden er god nok.
– Garderober blir stengt. Kom ferdig skiftet til trening og med ferdig påfylt vannflaske.
–– Vi kommer også til å legge til rette for at du som ikke ønsker å benytte treningstilbudet fra åpningsdatoen kan fryse ditt medlemskap. Dette blir tilgjengelig mot slutten av uken. Da alle trekkene går som normalt nå den 1.juli (for juli måned), vil du, dersom du velger å fryse ditt medlemskap få igjen for innbetalingen iht. vilkår om frys.

 

Om gruppetimer:

– Vi fortsetter med utetimer under åpningsuka og starter opp med gruppetimer innendørs fra uke 26 juni. 
– Det blir mellom 30-50% belegg på timene slik at vi kan ha god avstand i salen og sørge for at vi har den kontrollen som trengs for å følge tiltaksplanen.
– Vi vil også fjerne noe utstyr for å minimere risiko for smitte.
– Vi ønsker at våre medlemmer har med egen treningsmatte der dette inngår som en del av økta. 

-  Vi vil ha ekstra gode rutiner for vask av utstyr og arealene, slik at du skal kunne dra på trening og føle deg trygg.
– Alle deltagerne vasker av utstyr etter treningen, dette gjør vi for at besøket skal være bra for alle.

 

Betaling:

-  Da vi fikk beskjed om å stenge senteret 12. mars informerte vi samtidig om at du som medlem ikke skulle betale den første 14-dagers perioden. Medlemstrekkene hadde på dette tidspunktet allerede gått fra oss og vi besluttet å gi dette tilbake til dere ved åpning. Etter de første stengte 14 dagene og vi fortsatt måtte holde stengt, fikk dere informasjon om at dere selv kunne velge å fryse medlemskapet. En del gjorde dette, men majoriteten lot trekkene gå som normalt, noe vi er svært takknemlige for!

- Når krisen ble mer langvarig synes ikke vi det var riktig at dere skulle fortsette å betale. Vi valgte å stoppe trekket av medlemsavgift og alle innbetalinger den 30. april Det har satt oss i en vanskelig posisjon, men vi har fortsatt troen på at det har vært riktig avgjørelse. Vi tror våre medlemmer er med på reisen videre.

 

Vi har planlagt åpningsdato Tirsdag 16. juni som gjør at vi velger å starte trekket av medlemskap den 1 juli. Dette er trekk for Juli måned. Dermed får du tilbake de 14 dagene som lovet. Du som medlem trenger ikke foreta deg noe som helst, ditt medlemskap har vært fryst i perioden frem til den 16. juni. Vi ønsker at dere skal få igjen for deres tålmodighet og støtte i perioden, også håper vi at alle våre kjære medlemmer beholder sitt medlemskap i tiden som kommer.

- Tiden som kommer vil bli tøff for vårt kjære FORM, det er det ingen tvil om. Vår fremtid er avhengig av at våre medlemmer velger å beholde sitt medlemskap. Vi får endel ekstra utgifter etter åpning, i tråd med betalingsutsettelser hos våre leverandører. Vi tør heller ikke belage oss på innmeldinger som vi pleier. Derfor er det kritisk at våre medlemmer velger å beholde sitt medlemskap slik at vi kan fortsette å drive FORM på Bjørkelangen.

 

Alle tiltakene som legges til rette vil vurderes hver eneste dag for å sørge for at alle har det bra når de trener ho oss.

 

Det er veldig viktig at du som medlem overholder alle regler som blir gitt, slik at vi fortsatt kan holde treningssenteret åpent.

Vi vet ikke hvor lenge disse reglene og rutinene vil vare; dette evalueres fortløpende. Vi ønsker uansett at alle skal føle seg trygge, også gleder vi oss veldig til å se deg på treningssenteret!

Nå er det ikke lenge til vi sees på trening! 

Hilsen Linda og Malin

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet og send inn!

Du vil høre fra oss innen kort tid.

Du kan også kontakte oss på telefon eller på e-post:

E-post: post@formtreningssenter.no

Tlf.: 63 79 75 55

ADRESSE:

Serviceveien 1

1940 Bjørkelangen

ÅPNINGSTIDER:

05.00 - 24.00 ALLE DAGER

TIL TOPPEN / HJEM