Kontakt oss

Fyll ut skjemaet og send inn!

Du vil høre fra oss innen kort tid.

Du kan også kontakte oss på telefon eller på e-post:

E-post: post@formtreningssenter.no

Tlf.: 63 79 75 55

ADRESSE:

Serviceveien 1

1940 Bjørkelangen

ÅPNINGSTIDER:

05.00 - 23.00 ALLE DAGER

TIL TOPPEN / HJEM

VIKTIGE MELDINGER!

Her kan du lese viktige meldinger fra oss i forbindelse med Kronona-viruset:

Kjære medlemmer!

26. mars 2020

Etter at myndighetene la frem de nye tiltakene i forbindelse med Coronasituasjonen 24. mars 2020 ønsker vi å komme med en liten statusoppdatering. Det er viktig for oss å holde våre medlemmer oppdatert til enhver tid, og vi forstår at det er mange som lurer på hva som skjer med medlemskapet.

 

Vi forholder oss fortsatt myndighetenes retningslinjer, og holder stengt inntil videre. Dette er en veldig utfordrende periode for Form Treningssenter og på bakgrunn av dette ber vi om din forståelse og tålmodighet i denne tøffe tiden. Vi ønsker alle et treningssenter å komme tilbake til, og det er ingen hemmelighet at vi er avhengig av at medlemmene våre opprettholder sitt medlemskap hos oss slik situasjonen er nå.

 

Vi har imidlertid også forståelse for at det er en tøff tid for dere medlemmer, da vi alle rammes av denne krisen. Vi har fått en del henvendelser fra medlemmer som ønsker å holde medlemskapet aktivt og også henvendelser fra medlemmer som ønsker å fryse medlemskapet. Vi ønsker derfor å gi deg som medlem to valg for perioden frem til senteret åpner igjen.

 

Ditt valg:

1: Om du ser deg nødt til å fryse medlemskapet videre så skal du selvfølgelig få lov til det. Da går du inn på våre nettsider og logger deg på «Min side». Trykk på frys så settes medlemskapet på hold inntil myndighetene igjen lar oss åpne senteret på nytt. Ditt «frys» vil da automatisk opphøre når myndighetene lår oss åpne.

 

2: Vi håper du velger å la ditt medlemskap stå aktivt og hjelper oss til å kunne åpne senteret på nytt og gi dere det samme treningstilbudet som vi har hatt. Velger du å ha et aktivt medlemskap trenger du ikke å foreta deg noe.

 

Vil ønsker å oppfordre deg til å velge det siste valget dersom du har mulighet til det.


Svarfrist: 29. Mars kl 23:59.

 

I mellomtiden håper vi dere alle er friske og i god form, og at vi snart kan ses igjen på trening hos oss!

 

Med vennlig hilsen

Malin og Linda

Form Treningssenter